Een goede tekst

Breek je je hoofd over de tekst van een brochure, een persbericht of speech, een rapport voor de overheid, een onderzoeksaanvraag? In het Engels of het Nederlands? Zoek je een ghostwriter voor een non-fictieboek, een verslaggever voor je event? Lig je wakker van een slogan die de aandacht trekt? Zoek je een redacteur voor je sociale media kanalen? Iemand die ook inhoudelijk materiaal aangeeft en suggereert? Of wil je alleen een laatste zet eindredactie op je zelfgeschreven tekst?

Mijn opdrachtgevers zijn o.a. KU Leuven, Dienst Publiekswerking, Congressen en Evenementen (folders, website, speeches), EWI (Wetenschapscommunicatie), Alamire Foundation, Leuven Convention Bureau (website), Kleur Bekennen, Uitgeverij Lannoo (‘De mentale reset’ door Elke Geeraerts, Better Minds@work, hybride werken), SCvil (nieuwsbrief en sociale media), VIB News (E).

Ben je van plan om een boek in eigen beheer uit te geven? Je zoekt een redacteur en eindredacteur die het proces van concept tot boek ondersteunt?

In 2017 realiseerde ik het boek ‘Louis Boghe, Oorlogsdagboek van een boerenzoon’. Ik ontcijferde het handgeschreven dagboek van soldaat en krijgsgevangene Louis Boghe. Samen met zijn zoon, Willy Boghe, maakte ik er, met respect voor het origineel, een vlotte getuigenis van. In 2021 verscheen een nieuwe (3de!) editie met extra getuigenissen van dorpsgenoten van Louis Boghe, ook een volledige franse vertaling zag het daglicht.

Vraag een vrijblijvende offerte voor je project, je tekst, je speech via mail, dan krijg je een scherp voorstel. Schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren doe ik, als germaniste met ervaring, tot je tevreden bent.