‘Meestal zijn we aardig’

‘Er zijn woorden die in je binnenste blijven zitten, diep in je buik geworteld en die blijven daar een heel leven… maar als een van die woorden per ongeluk losraakt en er door je mond uitkomt, dan stromen alle andere woorden er in één keer achteraan.’   

Fabio Genovesi, Vissen voeren

Mijn woorden stromen en ik laat ze graag op jullie los. Midden februari verschijnt mijn eerste dichtbundel ‘Meestal zijn we aardig’ bij uitgeverij Pelckmans. 

Boekhandel Barbóék in M en uitgeverij Pelckmans nodigen je graag uit op mijn boekpresentatie op donderdag 2 maart 2023 om 18 uur in Barbóék in M (Savoyestraat 10, 3000 Leuven).

Uitgever Julie Verhaert verwelkomt, literair journaliste Barbara De Munnynck interviewt en ik lees enkele gedichten voor. Na afloop is er tijd om na te praten en het boek te signeren.:)

Inschrijven voor de gratis voorstelling van ‘Meestal zijn we aardig’ kan je via deze link.

https://info.pelckmans.be/boekvoorstelling-meestal-zijn-we-aardig/

Wil je de bundel nu al even ontdekken? 

https://www.pelckmansuitgevers.be/meestal-zijn-we-aardig.html

Een mens denkt elke dag een zee van 50.000 gedachten. In ‘Meestal zijn aardig’ drijft Hilde Devoghel met die herkenbare gedachten mee, ze observeert en relativeert. Zo schrijft ze zich een universum waarin plaats is voor liefde, gemis, wetenschap en levenslessen (ook die voor een dichter).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s